new bloglist
new home new bloglist new bloglist

20 Januari, 2011

Home » » kerinduan tahap gaban kat korang!

kerinduan tahap gaban kat korang!

Salam...
three days in a row, no time to online. ok, aku tipu. HAHA. tapi kalau ikutkan kekangan masa selama tiga hari yang dipenuhi dengan lab yang berderet-deret memang takde masa langsung aku nak online. sebab tu lah blog aku tak ber-update. seriously, aku rindu dengan blog ni dan juga korang. korang mesti kata aku poyo kata rindu kat korang kan? memang rindu weyh! tak caye sudah.

hari khamis, takde lah se-busy hari-hari sebelum ni sebab kami habis kelas agak awal. gap pun berderet-deret disebabkan banyak sangat subjek yang kena tukar hari. bila tengok jadual balik hari khamis dan jumaat paling banyak masa. suka aku! walaupun hari-hari sebelum tu sakit lah dengan kelas. huhu. TAPI.. khamis dan jumaat minggu ni kami ada lab malam ye. pfft! 

second week dah start lab. oh yeah! suka aku. aku memang suka lah bawa lab coat banyak-banyak pegi kelas dengan botol air aku tu. lepas tu mendaki bukit ke cafe dengan but yang gile ringan tu. pergh! memang kesukaan aku tu. HAHA. nasib baik sem ni ada satu lab je yang guna but Ronald McDonald tu. kalau tak memang bertambah kering lah aku. 




jap.. jap.. aku tengok lepas ni lab apa pulak.

ok, aku nak sambung karok lepas tu nak buat report ni. HAHA. *poyo.

6 virus attack:

Mknace berkata...

:) :) :)
karok jangan tak karok
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

cik zaza berkata...

@Mknace hahaha..jom kite berduet!..

sugar2 kapas strawberry berkata...

chaiyok2

CiPoT CeDoT berkata...

sempat lagi karok..wakakak..karok kat jamban sudah..hokhok...

cik zaza berkata...

@sugar2 kapas strawberry yosh!

cik zaza berkata...

@CiPoT CeDoT haha..nk karok mana lg..