new bloglist
new home new bloglist new bloglist

30 Januari, 2011

Home » » kejap cakap ni, kejap cakap tu..mana satu ni?

kejap cakap ni, kejap cakap tu..mana satu ni?

lepas ni aku taknak tepek gambar aku kat facebook! yosh!

kata-kata seorang member aku. kata-kata ini diungkap setelah beliau menghadapi satu masalah yang entah aku pun taktahu. tapi kata-kata kat atas ni versi aku lah. hehe. biasalah tu kan, bila dah kena something menyesal itu menyesal ini. so, dia decide taknak orang tahu wajah sebenar dia sebab bagi dia itu adalah punca utama problem tu berlaku kat dia. ok lah kot bagi aku. suka hati kau lah nak buat apa. asalkan kau tak letak gambor aku dah lah. HAHA.

tapi, apa yang aku dok pikir. erm.. memang betul lah. kejap je semua tu. tak sampai seminggu dah upload a bulk of photos kat facebook walaupun baru je seminggu sebelum tu dia delete semua. erk!.. suka hati dia lah.. gambor dia bukan gambor aku. HAHA. yang penting apa yang dia buat tak melibatkan aku bahkan tak memudaratkan aku dah lah. kan? kan? aku pun kadang-kadang jadi macam dia jugak. bila dapat masalah macam-macam berjanji kat diri sendiri. tapi tak lama lepas tu buat balik. ish..ish..

tapi benda ni buat aku terpikir jugak. semua orang macam tu? 
ataupun perempuan saje? hurm..

8 virus attack:

gabanMorka berkata...

almost everyone on facebook done the same thing i guess..haha

cik zaza berkata...

@gabanMorka termasuk ko?haha..a'ah agk la, aku pn perasan mcm tu..

sabree hussin berkata...

Mangsa keadaan ke ni?

cik zaza berkata...

@sabree hussin sape?member tu ke?

Rie berkata...

aku penah buat pe cmtu ha3...ingt lg x?

cik zaza berkata...

@Rie ingt2 lupa..haha..

MISS FATIN ARINA RAMLI berkata...

sy pn mcm tu...ikut mud ketika itu...

cik zaza berkata...

@MISS FATIN ARINA RAMLI tu lah..sume ikut mood kdg2 mcm xpasan je ckp tu.huhu