new bloglist
new home new bloglist new bloglist

08 Januari, 2011

Home » » hot dan bajet hot. korang yang mana satu?

hot dan bajet hot. korang yang mana satu?

Salam..


macam mana nak bezakan seorang yang hot dan seorang yang bajet hot


bak kata seseorang yang aku kenal. kalau nak buat ranking orang yang hot dan orang yang bajet hot, orang yang hot kemungkinan berada di tempat yang teratas tapi orang yang bajet hot berada di tempat yang paling bawah. korang boleh dapat bezakan antara dua ni. apa sebenarnya yang kita nampak dengan orang yang hot?


orang kata orang yang hot ni muka dah la hensem/cun. badan terbaek lah! HAHA. mungkin ada lagi ciri-ciri yang lain. tapi orang selalunya classified kan orang yang hanya sekadar pada muka. muka dah cun dan fotogenik walaupun depan-depan tengok hampeh, ok dah boleh panggil hot. bagi aku tak. kalau setakat muka cantik/ kacak tapi perangai macam hampeh pun mereka tetap hampeh.


"taknak lah tunjukkan aku online nanti ada orang kacau kata nak kenal,"


benda tak berlaku lagi dah kata ada orang nak kacau. kalau kat facebook pulak, status gile ahh! nak bagitahu semua sekali. hari ni bla.. bla.. bla.. hari tu bla.. bla.. bla.. dan ada lah lagi benda-benda yang orang taknak tahu dia dok bagitahu. lepas tu bila ada stalker ke apa ke kata nak kenal start menyesal bagitahu semua tu. apa heck! lepas tu buat announcement kata taknak dah bagitahu semua. tapi sekejap je lepas tu buat balik. yelah, orang dah classified kan diri sebagai hot mestilah nak tunjukkan diri tu hot. tak payah lah tunjuk hot kalau betul anda hot, tak pasal-pasal tak lama lagi ranking itu tukar kepada bajet hot. 


so, boleh dikatakan hot dan bajet hot ni macam takde beza. cuma bezanya orang yang dok classified kan depa. kalau ye pun macam lah tahu kan dia ranking mana satu. melainkan dia yang start menghotkan diri. HAHA. kalau dah menghotkan diri tu dah memang takde lah ranking hot tu. 


ok, aku dah makin melalut pasal hot ni. bila baca balik entri ni aku jadi tak paham apa sebenarnya yang aku nak sampaikan? oh, mungkin hatiku sedang terguris dengan golongan-golongan ini. walaupun masih tertanya-tanya beliau di golongan mana hot atau bajet hot? ahh! sama saja bagiku. mula-mula hot tapi lepas tahu perangai macam tu, hurmm.. dah jatuh kepada bajet hot. ok, hanya ranking aku saja. terasa 'hot' pulak aku dok taip entri mengarut ni. ok chiaow..


aku juga pernah membajet hot kan diri
sekarang? tak kot..
sebab aku tahu aku tak hot..

12 virus attack:

Arizakiah berkata...

Mummy ni tak bijak sgt menilai orang..
Tapi rasanya kalau seorang yg HOT tu bermaksud seksi... Kalau BUDGET HOT plk mungkin orang yang banyak duit tp tak lokek.

|| amira || berkata...

saya ada kenal sorang lelaki yang bajet hot kat fb .
hahaha~

cik zaza berkata...

@Arizakiah hot tu mgkin seksi mummy tp kalo xseksi atau bertudung la contohnya cmne pulak..huhu..

cik zaza berkata...

@|| amira || sy pn ada kenal sorg..haha

gabanMorka berkata...

aku kenal banyak orang bajet hot@hot..tapi diorang semua xkenal aku.haha

cik zaza berkata...

@gabanMorka haha..mgkin diorg dah trlalu hot utk knl ko.. x)

gabanMorka berkata...

atau mungkin aku terlalu hot utk dorg...haha

cik zaza berkata...

@gabanMorka haha.. mungkin jugak.. x)

FiqRie Skeleton berkata...

memang tgh hot gler ni.. x der aircond~ :p

cik zaza berkata...

@FiqRie Skeleton haha..kipas tak berfungsi kah? atau mlm ni hujan?huhu..*apa kaitan ntah..

shaerin berkata...

saya ketegori tak hot langsung . HAHAHA :p

cik zaza berkata...

@shaerin yeke??mana awk tahu? huhu