new bloglist
new home new bloglist new bloglist

23 Januari, 2011

Home » » family outing; jalan-jalan bandar melaka..

family outing; jalan-jalan bandar melaka..

Salam..
malam baru nak update blog. gile lama nak dapat idea. actually bukan takde idea tapi aku cuma menahan diri kononnya taknak update blog hari ni. gile poyo. HAHA. apa taknya dari semalam aku dok buat report tak siap-siap lagi. ni pun tak siap lagi sebenarnya tapi dah buat point penting jap gi aku sambung balik.

petang tadi dalam pukul 1 adik aku balik melaka, sekejap je lah. peluang ni. boleh aku mintak dia belanje. tiba-tiba kami menuju ke rumah pulak. nak ambik mak dan ayah katanya. takpelah, ikutkan aje. tapi best wooo! family outing kali ni kami naik river cruise dan taming sari FREE!.. sebab ayah aku ada. ayah aku kerja kat taming sari yang river cruise tu kawan ayah aku belanje. hehe. sebelum nak bercerita lebih panjang lagi aku nak warning ni..


AMARAN! entri ini mengandungi gambar-gambar yang kemungkinan akan membuat anda bosan.



dalam river cruise. entah bila masa budak gemok belakang tu menyelit

jalan-jalan dengan cruise. belajar sejarah aku hari ni. huhu.

terasa comel pulak gambar ni. aku macam ayu-ayu gitu datang adik aku.
pergh!! stylo gile!.


dalam menara taming sari. skodeng orang tengah belajar berenang.


dalam menara. ouh! serabutnya aku pakai pashmina.

on da way balik rumah sewa kat A famosa. saje nak tunjuk 
pakai cekak bereben. cekak adik aku ni. HAHA.

uik, terasa buruk pulak aku pakai reben atas kepala macam tu. fine, lepas ni taknak lah pakai camtu. pakai shawl pun serabut. susah kot nak gosok shawl tu bagi licin. last sekali aku dah bengang aku pakai je lah. tapi aku rasa kain shawl tu memang susah nak gosok kot. huhu. orang sibuk buat report aku berjalan pulak. ish.. ish.. apa nak jadi budak zaza ni. 

hari ni birthday jijie kakak aku. so, aku dapat call free. HAHA. sebab nombor upax yang aku pakai sekarang ni guna nama dia. aku tak pernah pun ada nombor upax sendiri. tapi sedihnya, lepas hari jadi dia a.k.a esok nombor ni dah tak jadi upax lagi sebab kakak aku dah lebih 25 tahun. huhu. fine, fine. nanti aku beli nombor upax sendiri. aku kan masih muda dan bergetah. HAHA. poyo.

nak sambung buat keje yang tak habis-habis lagi ni
lepas tu nak tido. HAHA

2 virus attack:

FiqRie Skeleton berkata...

lama seyh x lepak2 kat melaka tu..byk dah berubah skrg kat sana..

cik zaza berkata...

@FiqRie Skeleton tau xpe..jom2 jln melaka..hehe