new bloglist
new home new bloglist new bloglist

11 Januari, 2011

Home » » aku bersemangat men-download nota di elearning.

aku bersemangat men-download nota di elearning.

Salam..
rasanya kali ni aku dah boleh menjalankan rutin aku sebagai seorang blogger sebab internet yang laju sudah kembali! HAHA. balik je dari kelas benda pertama yang aku buat mestilah on lappy. lepas tu online. opss! aku bukan online benda-benda yang tak sepatutnya aku buka ecitie dan elearning je. ecitie sebab aku nak add dan drop subjek. elearning pula aku nak enroll dan download nota subjek-subjek sem ni. punyalah semangat aku. HAHA.

semalam, ketika rumah sewa aku ni takde internet housemate aku sibuk dok tengok movie. cerita seram pulak tu. HAHA. tergelak aku, kejap-kejap menjerit kejap-kejap tutup muka. macam-macam ekpresi yang diorang tunjuk apa taknya dah dok tengok movie tu depan aku. habis satu movie sambung yang lain pulak yang pastinya tetap cerita seram lah. aku tak berani nak tengok tak pasal-pasal malam nanti aku tak boleh tido dah lah hari tu dok mengigau nak tido bawah. HAHA.

esok aku nak update koleksi cerita-cerita hantu aku yang tak berapa nak seram tu. korang nantikan lah ye. hehe.

sunyi pulak rumah ni bila internet dah ada
korang! memekak lah sikit! HAHA

2 virus attack: