new bloglist
new home new bloglist new bloglist

17 Januari, 2011

Home » » 25 random things about me..

25 random things about me..

Salam..
disebabkan aku takde idea nak update apa hari ni aku rasa dari blog aku tak berupdate baik aku buat tag. ni ZYASH yang tag aku. aku rasa ramai dah yang buat tag ni.

"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

1.  orang panggil aku azza
2. abang aku panggil aku kudut
3. ada kucing nama bubu dan miyu. nakal macam tuan dia jugak. HAHA.
4. suka makan tapi tak gemuk
5. suka tengok cerita seram tapi penakut
6. nampak blur tapi sebenarnya emo
7. suka tengok kartun/anime
8. senang mengalirkan air mata walaupun perkara remeh
9. suka bertangguh lepas tu nanti dah deadline baru nak kelam kabut (assignment terutamanya)
10. reti masak tapi malas nak masak. (bak kata kawan aku, reti bukan bermaksud pandai)
11. suka budak kecik dalam range umur 3-9 tahun. tapi yang umur lebih dari tu pun aku layankan jugak. HAHA.
12. pernah jadi babysitter, surirumah tangga. HAHA.
13. umur dah masuk 20 tahun baru try kerja part time masa cuti.
14. kurang mesra dengan orang yang baru kenal tapi kalau dah kenal aku habis keluar semua penyakit sengal. HAHA.
15. kurus tak gemuk dan berhasrat untuk menambah berat badan.
16. banyak berdiam dari bercakap tapi kalau dah start membebel susah nak berhenti. HAHA.
17. suka barang-barang comel walaupun taktahu nak buat apa dengan barang tu.
18. kuat tido (mata mengantuk awal lepas tu nanti bangun tido lambat)
19. suka berangan.
20. kadang-kadang boros.
21. susah nak luahkan kemarahan or kesedihan sampai tak tahan dan meletup. kabooomm!!!!!!!!
22. suka menyanyi walaupun suara macam chipmunk kena langgar lori. HAHA.
23. suka photography tapi masih mentah dalam bidang tu.
24. ada cita-cita nak ke jepun semata-mata nak tengok dan alami sendiri suasana mereka ber-cosplay.HAHA.
25. bukan peminat cerita korea tapi peminat lagu korea. hehe.

ok, penat dah pikir 25 pasal aku. phew! biasalah kalau dah kena tag kompem lah kena balas dendam tag kat blogger lain pulak. nah! aku nak bagi kat orang-orang yang aku list kan kat bawah ni. buat ye kamu semua. hehe. 


tak cukup 25 sebenarnya. yang lebih tu tengok lah sape yang kena. HAHA. selamat mencuba!

11 virus attack:

|| amira || berkata...

wah , banyak la persamaan kita.
hahaha~

thnax tag saya :)
nanti saya buat .

Dear Yayien berkata...

waaa...nnt ak wat k!
menarikx2 nie ^_^

✿....rossa alina....✿ berkata...

alamakkkkk!!!kene tag pulak..hagagagaga..nnti kalo de mase sy buat..uhuk!uhuk!banyak tuuuuu... ;p

cik zaza berkata...

@|| amira || wahhh! yeke byk persamaan??

cik zaza berkata...

@Dear Yayien semestinye ko kena buat!hehe

cik zaza berkata...

@✿....rossa alina....✿ slmt mmbuat tag..hehe

gabanMorka berkata...

nombor 9 tu agak serupa...haha

.::zaimah::. berkata...

cik zaza nk tnye...
kudut tu ape?

cik zaza berkata...

@gabanMorka rasanya msti ramai yg sama..hehe

cik zaza berkata...

@.::zaimah::. kalau ikut mksud dr abg kudut tu kurus..

KBBR berkata...

datang sini nak ambil tag.. maaf lambat cik zaza.. :)