new bloglist
new home new bloglist new bloglist

01 Disember, 2010

Home » » to my ex-es

to my ex-es

Salam readers..
sudah hari ke-7..huh!seminggu dah aku buat benda alah ni ek..tak sangka aku..terasa macam baru semalam je jumpa 30 day letter challenge tu kat tumblr..hehe..so, untuk hari ni...

day 7: your ex-boyfriend/love/crush


dear my ex-es,


aku harap korang sihat dan bahagia dengan kehidupan baru korang serta girlfriend baru korang..
tak tahu la berapa orang awek korang kapel lepas aku..
aku pun dah tak berapa nak ingat muka-muka korang sekarang ni..
sebab ramai sangat..(hoho..bajet hottt!)
plus dah lama kot aku tak jumpa korang..korang mesti dah berubah kan?
mana tahu, yang sihat bertambah sihat..
yang dulu tak berapa nak sihat (sebab ikut aku yang agak pucat ni..huhu) mungkin bertambah sihat jugak sekarang kan..
yela, dah bahagia kan...
jangan risau la ex-es aku sekalian..aku sentiasa memerhati perkembangan korang dari jauh..(huh!stalker!)
uik..bukan stalker k..aku just amek berat sikit la..sebab aku masih anggap korang sebagai kawan..
walaupun korang tak pernah pun nak anggap aku macam tu..
sebab bagi korang, dah ex tu ex je la..
ada pulak antara korang yang taknak kawan dengan aku sebab rasa bersalah kat aku..
aku rilek je kot..memang la dulu macam orang gila sikit lepas dapat tahu kena jadi ex..
tapi lama-lama ok la..aku berserah..
apa-apapun aku tahu korang memang sangat bahagia dengan orang baru dalam hidup korang sekarang...
begitu jugak aku...semoga kebahagiaan korang akan berkekalan hingga ke akhirnya..insyaAllah..


ingat tak?macam ni la kite dating dulu..(eh, jumpa depan rumah kira dating ke?huhu)



love,