new bloglist
new home new bloglist new bloglist

17 Disember, 2010

Home » » second chance untuk apa?

second chance untuk apa?

day 22 : someone you want to give a second chance


hurm..second chance.aku selalu je bagi orang second chance atau lebih dari tu.kadang-kadang sampai sepuloh kali pun aku penah bagi.tapi buat masa terdekat ni takde pulak insan-insan terpilih yang aku nak bagi second chance ni, nak bagi untuk apa pun aku tak tahu.haha..


tak kisah pun orang nak buat taik kat aku.kalau diorang rasa dah bagus sangat buat la.tapi jangan harap la korang terlepas dari aku.aku penah je jadi kejam.takde la kejam mana pun.dulu ada sorang kawan aku buat aku sakit hati, dan aku tak reti nak bagitahu aku marah kat dia ke apa ke.aku diam je, dan sampai satu saat aku dah geram sangat, masa tu kitorang baru balik dari latihan silat aku kat belakang dia jalan on the way nak balik bilik.kitorang duk cerita pasal apa ntah aku dah lupa, tapi masa tu macam satu peluang untuk aku lepaskan geram kat dia..




"bukkk!!!"




seyes, aku bukan nak sakitkan dia.tapi masa tu aku dah geram sangat.kalau aku bagitahu dia atau tunjuk perasaan kat dia boleh menjejaskan friendship kitorang sebab tu aku lepaskan masa kitorang tengah duk bergurau.kononnya masa tu aku pun gurau-gurau je tumbuk bahu kanan dia..huhu..aku ingat lagi ayat dia lepas kena tumbuk tu, 




"tangan aza kalau tumbuk orang terasa, sakitnya seminggu tak tentu boleh baik..."




jangan main-main, agak lama bahu kanan dia nak sembuh lepas kena tumbuk dengan aku.geram punya pasal.tapi lepas tu aku ada jugak tolong urutkan dia.dah nama pun kawan aku.takkan nak biarkan camtu je.
tapi, macam task ni sendiri aku bagi dia dan diri aku sendiri untuk kenal friendship antara kami.mungkin masa tu aku sangat marah atau masih baru kenal dia sebab tu aku sanggup buat camtu kat dia.


ok,fine..aku sebenarnya rindu kat diorang ni..huhu






p/s ada kaitan ke dengan task ni?huhu..purak-purak ada kaitan la neh..

6 virus attack:

GataKiriBa berkata...

hahahaha

::NelyLeyana:: berkata...

die x tanye ke nape tumbuk kuat sangat?

cik zaza berkata...

@GataKiriBa hehe..macam tau je aku ckp sape.. =p

@::NelyLeyana:: tak tanya pulak..lgpn kitorg bese la tumbuk kuat2 ni..kt luar latihan pn lbh kurg je..sbb tu dia xtnye kot..

baincardin berkata...

"Part 3" pulak datang menyerang. layan jelaa....^_^

missy hucena berkata...

pehhhh... bhye2x ni..aaha

cik zaza berkata...

@baincardin part 3 mende ni?huhu

@missy hucena haha..bhya la sgt.. xD