new bloglist
new home new bloglist new bloglist

17 Disember, 2010

Home » » pasal kiss pulak..bila nak habis daaa

pasal kiss pulak..bila nak habis daaa

Salam readers..

aku nak buat entri lagi ni..hehe..

day 23 : the last person you kissed


macam lucah je pasal kiss ni.haha.takde la lucah mane pun kan.ok, kalau ikutkan orang terakhir yang aku kiss adalah adik aku sendiri sebab dia memang suka cium aku tibe-tibe..aku pun taktahu kenapa.mungkin dia terlalu menyayangi aku kot.haha..

perangai dia memang camtu, tengah-tengah duk diam takde buat keja ke apa ke tiba-tiba hinggap satu ciuman dari dia tak kisah la dalam sedar or tak sedar..tapi dia bukan lesbo ok!macam tu jugak aku..dia cuma ada sindrom 'kiss anybody i want' kot.kadang-kadang tu aku kena jangkitan gak dari dia..huhu..


cehh!malu-malu lak nak tunjuk muka..huhu..

2 virus attack:

cik.shabah berkata...

kalo pompuan yg kiss2 ni takpe kot,normal la tuuu ;)

cik zaza berkata...

@cik.shabah hehe..tau xpe.. xD