new bloglist
new home new bloglist new bloglist

23 Disember, 2010

Home » » happy birthday to you.. happy birthday to you...lala..

happy birthday to you.. happy birthday to you...lala..

Salam..
hari ni 23hb..
ada apa dengan tarikh ini?birthday rakanku zati.

HAPPY BIRTHDAY ZATI!!!

hurm.. lama kami tak jumpa. setiap kali plan nak jumpa pun mesti aku tak dapat pergi dan aku lah orang yang selalunya tak pergi. bukan setakat tu, aku juga suka cancel last last minit. nak buat macam mana memang dah tak boleh nak buat apa. masa tu juga lah ada benda nak buat. aku tak boleh nak berjanji dengan orang mesti ada je yang tak dapat aku tepati. bukan aku nak pun mungkir janji dengan orang.

aku tahu mesti kawan-kawan aku ada terasa dengan aku. tak kisah lah besar mana walaupun sekecil kuman. maaflah korang, aku memang tak boleh nak ikut masa tu. kadang-kadang aku fikir kelakuan aku yang suka cancel last minit ni membuatkan friendship aku dengan kawan-kawan aku jadi renggang. aku selalu rasa jealous bila tengok gambar-gambar diorang hang out sama-sama dan ketika tu aku takde sebab cancel last minit. padan muka aku!

takpe lah, yang lepas tu biarlah lepas. hari ni birthday member aku. dan aku tahu aku agak lambat wish. nak wish semalam tepat pukul 12 tengah malam tapi aku taktahu nombor telefon dia. bukan dia tak pernah bagitahu nombor baru dia, aku yang terlupa nak save.huhu.. tu lah, cuai sangat. pagi tadi je aku wish kat facebook dia. kesian korang dapat kawan macam aku.huhu..

ni time sekolah dulu. tinggal lagi sorang je takde kat sini..

apa-apapun aku harap lepas ni aku dapat hang out dengan diorang satu hari nanti. bila tu tak tahu lah.huhu.. untuk birthday girl cik zati. aku harap lepas kau masuk usia doploh tahun ni kau jadi lebih matang dan lebih tinggi. insyaAllah. semoga panjang umur dan murah rezeki. friends forever.
http://www.smileycodes.info



2 virus attack:

diana berkata...

selamat hari jadi untuk zati..
heheh

cik zaza berkata...

@diana thank you..bajet sy punya birthday pulak.. xD