new bloglist
new home new bloglist new bloglist

24 Disember, 2010

Home » » 29 hari.. pergh!!

29 hari.. pergh!!

Salam...

day 29 : the person you want tell everything to, but too afraid to

situasi macam ni memang sedang aku alami. ada lah beberapa orang aku nak cerita semua sekali perkara yang sepatutnya diorang tahu tapi susah bagi aku nak bagitahu. kalau aku buat surat kat sini untuk orang tersebut mesti korang pun akan tahu benda tersebut so aku takkan buat surat. (bajet selama ni entri 30 day letter challenge ni aku buat surat pulak..hehe.. )

orang yang aku maksudkan adalah kawan baikku sendiri. aku cakap kawan baik sebab aku anggap dia kawan baik aku tapi disebabkan aku tak dapat nak bagitahu tentang perkara-perkara yang aku perlu bagitahu dia tu rasanya dah tak macam kawan baik je. yelah, dia asyik busy je. keje lah katakan. aku nak contact dia pun takut dia busy. selain takut awek dia fikir lain.huhu..

kalau dulu blog ni asyik sebut pasal dia je. encik kawan baik! sekarang? ni aku tengah sebut ni. tapi hari tu dia ada datang juga blog aku komen entri bff aku. itu pun sebab aku tag nama dia kat facebook. huhu.. taktahu lah sekarang dia ada datang lagi ke tak tengok-tengok blog aku. kalau dia datang mesti dia kritik aku punya background yang sangat simple ni. aduhai.. buat apa nak serabut-serabut encik kawan baik oii.. huhu..

aku harap sangat dia baca entri ni sebab aku nak dia contact aku. taktahu kot bila dia tak busy. kalau awek dia yang baca? habis gaduh lah depa nanti. maaf ye kakak, saya bukan nak rampas balak kakak. saya nak kawan je. dengan kakak sekali tapi kakak tak pernah nak bagi peluang. dan kalau raksasa yang baca ni? aduhh! jadi masalah pulak nak pujuk. huhu.. dia kena tahu aku SPYS dia. ok, dah takde apa nak mengarut lagi..
chiaow!

0 virus attack: