new bloglist
new home new bloglist new bloglist

22 November, 2010

Home » , » kawaii... ღ ~

kawaii... ღ ~

Assalamualaikum w.b.t..
sedang aku ber-touching touching dengan mr.raksasa..tibe-tibe aku perasan kat shoutbox aku..


huh!excited sungguh kawan aku nak bagitahu benda ni sampai dua kali dia post kat shoutbox aku..huhu..baru nak perasan comel..rupa-rupanya dia bukan cakap aku yang comel...haish!..ada soklan la pulak..


1.pendapat tentang blog orang yang tag anda..
blog beliau banyak kucing..huhu
2.3benda kawaii yang anda miliki..
-patung luffy..(aku rase benda tu comel)
-my kumi kumi..(teady bear yang dibeli guna duit sendiri)
-ape lagi aku taktahu..huhu
3.3 artis malaysia yang anda rasa kawaii..
ntah..sume sama je aku tengok..huhu

ape-apepun thanks la kepada miss ladyy nana..hehe..aku tahu kau nak cakap aku yang kawaii bukan blog aku kan?kan?haha..sayang kat kau la nana..blog kau pun kawaii jugak cayang sebab ada tae yang..hoho..
aku sebenarnya agak malas nak bagi award ni kat orang lain..sebab aku nak sorang je yang dapat award ni..lala..takde la..bagi aku semua blog yang penah aku lawat comel-comel..insyaAllah jap lagi aku bagi la kat sape-sape yang jadi magsa aku..so, tunggukan kedatangan aku di muka pintu blog anda..


ni la dia award comel tersebut..tau la kau tu sangat sukakan kucing..kucing ni macam kucing aku pulak sekali pandang..haha..neway, thanks for reading this entry..love u all..wasalam..