new bloglist
new home new bloglist new bloglist

28 November, 2010

Home » » kaklong, abang dan adik yang cute...muaahhh!!!

kaklong, abang dan adik yang cute...muaahhh!!!

Salam readers...
untuk hari yang ke-4...surat cinta yang ke-4..

day 4: letter to your siblings


untuk adik beradikku pulak..huh!banyak nak kutuk ni..haha..

saudara-saudaraku,

huh!agak skema perkataan tu bila digunakan..
thanks selama ni bagi aja support tak kisah la dari segi apa yang penting support..hehe..
walaupun kadang-kadang tu menyakitkan hati jugak tapi aja bersyukur bersaudarakan korang semua..

kaklong, 
thanks sebab banyak bagi aja dorongan dari segi perbelanjaan walaupun kadang-kadang tu kaklong tuntut balik..tapi takpe la aja dah biasa..sekali sekala apa salahnya kan?
aja mengaku aja cukup tak suka bila kaklong start membebel pastu bising kat rumah..sebab memang annoying pun..tapi aja diam je malas nak membantah..sebab tak sampai beberapa minit kaklong diam la tu..huhu..
tapi takpe la, benda tu semua untuk kebaikan jugak..

abang,
walaupun abang tak banyak membebel macam kaklong tapi kalau abang dah start membebel kadang-kadang tu rasa geram jugak..huhu..
sebab cara abang membebel lain sikit dari kaklong..
huh!pedas seyhh...tapi bebelan abang tu menyedarkan kami..dan untuk kebaikan kami jugak..

adik,
kau lah kawan baik aja kat rumah..huhu..aja jarang balik rumah pun sebab kau takde la budak kecik!
rase macam sunyi pulak bila kau takde kat rumah..suram je rumah..
sebab dengan kau la aku boleh gurau kasar-kasar!haha..takde la..
sebab aku rase ada je idea nak buat lawak dan menghiburkan hati aku bila kau ada depan mata aja..
dan semestinya kau banyak tolong aja..dorongan?support?selalu kot..huhu..
cuma aja je yang tak sedar semua tu..
uwaaaa....sori adik!!sebab aja ada buat kau misery...tak tahu dah macam mana nak tebus kesalahan aja tu..huhu..sori sangat-sangat...

yang penting saudara-saudaraku sekalian...aja sayang korang semua..kalau korang takde kat muka bumi ni aja rasa aja bukan diri aja..huhu..love u all so much!

hurm...rambut topi..


love,