new bloglist
new home new bloglist new bloglist

23 November, 2010

Home » » den takdo namo tapi den nak tanyo jugak!

den takdo namo tapi den nak tanyo jugak!

Assalamualaikum w.b.t..

formspring..ada yang bagi nama pendek sebagai fs..(dah macam friendster je.huhu..)aku tahu blogger sangat familiar dengan website ini..formspring adalah tempat kita bertanya kepada mereka yang ada akaun tersebut..tak kisah la yang bertanya tu ada akaun formspring ke tak ataupun mereka ada akaun formspring tapi mereka lebih suka bertanya sebagai 'tanpa nama' atau anonymous..
yang bertanya, tanya soalan ada yang ok ada yang biase-biase, ada yang tersentap jugak laa..hehe..
yang menjawab, ikutlah..kalau mood tengah ok jawab biase-biase je..cool je..kalau mood tak berapa nak ok kadang-kadang yang bertanya tu kena maki..haha..tapi kalau sentiasa mood tak ok kesian pulak yang bertanya..dia tak salah pun..dia hanya ingin menggunakan website tersebut..ish..ish..
'tanpa nama' atau anonymous..bagi yang takde akaun formspring tu toksah cakap la..yang ada akaun ni..aku pun tak tahu kenapa diorang lebih senang jadi anonymous..kadang-kadang soalan yang biase-biase pun nak tanya anonymous..yang tanya ntahape-hape tu kompem la dia taknak orang tahu dialah orang yang duk tanya kita soalan-soalan camtu..takpun taknak orang tahu dia stalker kite..lala..
aku penah tanya soalan tentang anonymous kat orang..dan aku tertarik dengan jawapan member aku ni..(ayat skema sat..)


erm..tu kalaulah mereka yang bertanya benar-benar nak berkawan dengan kita..tapi kalau yang memang datang bertanya untuk cari gaduh?haha..paham-paham sendiri la ye..


macam ni ke keadaan mereka yang tanya tanpa nama?huhu...