new bloglist
new home new bloglist new bloglist

18 September, 2010

Home » » warning virus ke ni?

warning virus ke ni?

salam aidilfitri..
aku nak tanya ni..apa efek kalau aku proceed jugak kat website yang tibe-tibe keluar macam ni?


adakah ini penyebab laptop aku kena format aritu?huhu..sebab sebelum ni aku proceed je bila dapat macam ni..yelah, kebanyakan blog yang aku blogwalking semua keluar benda ni dulu..
tapi sekarang agak takut nak masuk lepas laptop kena format..so, aku nak tanya ni..ni ke penyebab sebenar?sila bagitahu aku yang tak tahu ni..huhu..
terima kasih..