new bloglist
new home new bloglist new bloglist

26 September, 2010

Home » » maria ozawa tu model ke?

maria ozawa tu model ke?

"gile la ko, ko nak jadi macam maria ozawa ke?"

seorang kawan telah bertanyakan soalan ni kat aku lepas aku bagitau aku kena jadi model bagi membantu presentation kawan aku..aku dengan muka blur dan selamba berkata,

"sape tu?dia model ke?"

diorang gelak sakan..aku jadi bertambah pelik dan blur..adeh!aku salah cakap ke?sape maria ozawa tu sebenarnye?kenapa diorang gelakkan aku lepas aku tanya camtu?suspicious..huhu..

"malam ni ko google nama dia,"

tak habis lagi gelakkan aku tu..siapa sebenarnye dia tu?kenapa kawan-kawan aku kenal tapi aku tak kenal pulak?model ke?pelakon ke?atau pak lawak sampai diorang pecah perut dengar nama tu..tapi pelik yang duk gelakkan aku tu member lelaki je..yang perempuan pun macam aku blur2 jugak..lagi la aku suspicious..macam ada yang tak kena..
malam tu aku lupa terus pasal maria ozawa.tak terpikir langsung nak google siapa sebenarnye dia tu..macam mana boleh feymes sangat..tengah 'syok' buat assignment yang berlambak tiba-tiba housemate aku gelak besar dari dalam bilik tidur..

'erk!apa diorang buat tak ajak aku..tak boleh jadi ni,'

aku pun terus ke bilik tidur tengok apa yang diorang seronok sangat..aku tengok diorang gelak macam nak pecah perut..perrghh!!!diorang ni tengok movie tak ajak aku ke..tachink betul!saje je aku datang mengendeng kat diorang..tiba-tiba amam pandang aku dengan muka merah tak habis gelak..

"ko tau tak sape maria ozawa tu?"

owh, pasal perempuan jepun tu ke diorang gelak..aku jadi excited seketika nak tahu sapekah beliau yang aku tak kenal sangat tu..mesti dia pak lawak sampai housemate aku pun duk gelak lepas google nama beliau..

"dia tu pelakon porno!"

adeh!patut la aku tak kenal..ingatkan pak lawak yang telah berjaya membuat berjuta orang tergelak lepas dengar nama beliau..rupa-rupanya, orang tergelak sebab benda lain..haish!nyesal tanya lebih-lebih macam excited nak tahu tadi..huhu..




6 virus attack:

cart berkata...

woo~ menyeramkan sungguh..
hahahaha..

cik zaza berkata...

@cartmenyeramkn sbb dikatakn maria ozawa?hehe

Gen2Merah berkata...

hahahaha... aku pun nak gelak gak.. hehe

cik zaza berkata...

@Gen2Merah huhu..aku innocent.taktahu apa2..*ttbe

SAIFUDDIN AZMAN berkata...

hehehe *maria oazawa* kening2

cik zaza berkata...

@SAIFUDDIN AZMAN kening2??huhu