new bloglist
new home new bloglist new bloglist

13 Jun, 2010

Home » » yay!!aku HePi!!..::(^_^)::..

yay!!aku HePi!!..::(^_^)::..

dengan rasa agak gembiranya aku ingin nyatakan di sini..semalam adalah hari terakhir aku keje full day..ngee~apa la zaza ni, tu pun nak bagitau..
http://www.smileycodes.info
tak pasal-pasal jap lagi encik pembuli datang blog aku hentam aku habis-habisan..hakhak~
mesti dia buat aku rasa bingung dengan statement-statement yang aku tak tahu nak balas apa..adeh!

"kau tahu tak kalau kau tak keje full day kau dah hilang RM35??"
"kau tahu tak kalau kau cuti kau dah hilang sekurang-kurangnya RM14??"

aduyai!aku tak keje full kena hentam aku nak cuti pun kena...huhu~apa nak buat dah memang perangai dia camtu la kot..

'sabar je la za...lepas ni dah takde dah pembuli tu.so selama beberapa hari ni je la kau memerlukan kesabaran yang tinggi..huhu~'
http://www.smileycodes.info


tiba-tiba rasa nak letak video spongebob ni..ngee~ada kena mengena ke ek?ah!belasah je..huhu~



sebelum tamatkan ulasan di belog ni..poyo betul ayat aku..ngee~
aku nak mintak maaf banyak-banyak kat orang yang duk tag aku..tag korang masih dalam proses dan belum boleh disiarkan lagi..harap korang bersabar..huhu~maap ye..


p/s aku tak sabar nak tunggu bulan julai..kenapakah?ada la..ngee~http://www.smileycodes.info












0 virus attack: