new bloglist
new home new bloglist new bloglist

21 Jun, 2010

Home » » macam tu ke kau nak NgUrAt aku?..::o_O::..

macam tu ke kau nak NgUrAt aku?..::o_O::..

aku terpikir la, apa sebenarnye yang lelaki pikir masa nak ngurat perempuan?
adakah lelaki pikir mereka kompem dapat perempuan tu?ish..ish..silap la kalau lelaki pikir camtu..
kali ni entri aku bukan nak mengata mana-mana lelaki, aku hanya ingin berkongsi apa aku rase patut dikongsi..macam tak betul je ayat aku ni..huhu~
kepada kaum hawa, penah tak korang ditegur di mana-mana sesawang oleh mana-mana lelaki yang tidak dikenali?tegur yang aku maksudkan adalah seperti ini,

"hai,leh kenal?"nak kenal,kenal je la..
"hai,duk mane?"waahh!kat facebook macam takde info pulak aku duk mana..
"hai,awak cute la.."terima kasih..

dan sewaktu dengannya..terutamanya di facebook..ok, kalau tak layan kata kite sombong..fine, sebab mudah sangat aku jawab soalan-soalan tu..tapi jangan ingat soalan tu dah cukup untuk dapatkan nombor telefon aku..silap besar la kalau kau pikir camtu..



feymes jap kau kat sini..

aku takde niat pun nak malukan kau kat sini..tapi dah agak bosan la dengan orang macam kau ni..aku rase sebelum ni pun muka kau gak yang tegur aku sepatah dua then mintak nombor..adeh!tak paham aku..ada lagi benda yang buat aku sangat pelik..ekau tak nampak ke relationship status den tu?!adoyai!budak-budak bawah umur yang baru nak kenal dunia..macam ni la..dah pandai nak ngurat akak-akak..hehe~tak paham,tak paham..yang tak boleh blah tu..aku dah kata aku taknak bagi nombor aku..boleh pulak dia bagi nombor dia suruh aku mesej dia..kau ingat aku ni sangap sangat ke nak kat kau?!tolong la!..haish!malas betul aku nak layan lelaki perasan macam kau ni..
http://www.smileycodes.info

mesti korang tertanya-tanya..kalau tak kenal kenapa approved dia?sebenarnya aku approved budak tu sebab dia tu junior sekolah aku sebelum ni..tapi aku rase dia tak kenal aku dan dan dia sendiri pun tak tahu aku ni senior dia..mana taknye, info aku yang dah terpangpang depan mata pun masih tak nampak ini kan pulak nak tengok aku ni sekolah mana sebelum ni..huhu~
adeh!banyak pulak aku ngutuk kau kat sini..maaf la kalau kau baca entri aku ni..pesanan aku la untuk kau tu pun kalau kau baca blog aku ni..lain kali cuba cara lain nak pikat perempuan ye dik..hehe~


p/s arini takde pulak pasal kau encik kawan baik..next entri, insyaAllah..
http://www.smileycodes.info




0 virus attack: