new bloglist
new home new bloglist new bloglist

11 Mei, 2010

Home » » takde keje buat keje..::(-_-")::..

takde keje buat keje..::(-_-")::..

kebosananku kini membuatkan aku buat sesuatu yang di luar jangkaan..apa yang aku buat?huhu~
aku telah cuba untuk menonton cerita Rusia..lala~
konon nak tolong raksasa tengok cerita tersebut yang dikatakan homework beliau..
tapi..
hampeh!untuk diriku..http://emo.huhiho.com
nasib baik ada subtitle kalau tak kompem aku tak faham sepatah pun apa yang ingin disampaikan dalam cerita tu..
tu la za..tak tahu buat tak tahu..kali ni dah dua kali aku berniat nak tolong mr.raksasa buat homework.sebelum ni kononnya nak tolong buat soalan maths.bila diberi soalan..
errr...ermm..owh...camtu ke...
at last..menyerah!aku tak paham langsung..huhu~
ok, lepas ni tak payah nak buat-buat pandai lagi..kalau mr.raksasa cakap tengah buat homework tu biarkan je dia,tak payah nak tolong..kalau tolong makin merumitkan orang tu buat apa kan..
huhu~
 
baru nak start pun aku tak paham..lala~ada part 2 pulak tu...

nak start pun ambik masa..sampai aku telah buat satu persamaan untuk diriku..
 
xpaham + lambat = malas nak tengok
 
 tapi kalau nak try tengok tak salah pun..hehe~

p/s lariikkkk!!!!raksasa kejar...http://emo.huhiho.com tiru jijie..hikhik~

11 virus attack:

saL_iss berkata...

ermmm....
ok la tu dari xde keje kan???
uhuhuh~

zAzZa berkata...

sal:tu l..tp kalo ade keje pun mcm xde keje baik xpyh..huhu~

Matt berkata...

FOR MOTHER RUSSIA!!!! haha teringat zaman main red alert zaman dulukala..

mook berkata...

matt:wahh~lama gile ko xdtg sini..huhu~

zAzZa berkata...

matt:slh2..tersilap akaun lorh..gne adikku nye plak..huhu~

Matt berkata...

ade gak lawak di ptg hari nih haha :Þ

Matt berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
zAzZa berkata...

matt: erkk..lawak ke??huhu~bese la org br balik tu yg kelam kabut sket..huhu~ko camne?sht ke?eh, kt sini pn bleh tnye kbr..hihi~

Ries Lee berkata...

nak jugak dia raksasa...
bole mintak royalti ni..

Matt berkata...

kalo x sht, x wujud aku kt sini huhu..zrie what r u doing here huhu..

Ries Lee berkata...

i do leave comment here..