new bloglist
new home new bloglist new bloglist

14 Mei, 2010

Home » » tajuk belog aku "ApA!!bAgI iDeA..."...:::(^_^)v:::..

tajuk belog aku "ApA!!bAgI iDeA..."...:::(^_^)v:::..


entri pertama setelah menukar banner..hikhik..ada yang cakap banner baruku ni cool.lala~terima kasih la kepada insan-insan terpilih itu.tapi kenapa aku nak tukar banner?aku tak puas hati dengan banner yang lama ke?erm..takde kot..sebab banner yang lama tu gambarnya dah sangat sesuai dengan tajuk blog ni..
sebenarnya aku nak sangat tukar banner sebab aku berniat untuk menukar tajuk blog ni..tapi niat aku terbantut kerana sayang dengan tajuk APA!!BAGI IDEA..korang pertama kali mendarat ke blog aku ni mesti fikir tajuk blog aku seperti kanak-kanak yang tak cukup umur ataupun lebih tepat lagi budak hingusan di tepi jalan..mungkin ya untuk aku ketika blog ini mula-mula dibuat.sememangnya ketika tu aku tiada idea.lala~http://emo.huhiho.com
ok, sedikit sejarah blog ini dibuat.seperti biasa kakak aku yang pengaruh aku buat blog dan ketika pemprosesan blog ni dibuat pun dia yang buatkan untuk aku. aku hanya tengok di sebelahnya..kemudian bila tiba di tajuk blog,aku yang blur mintak ideanya sambil memekik,"apa!!bagi idea..." dari situ la tajuk blog kanak-kanak ni terbit..tapi adakah entri dan pengisian aku seperti keanak-anakan? korang saja yang menilainya..

kami sedang cari idea...


kartun pulak jadi model..hikhik~


p/s budak hingusan ek..hikhik..pengakuan lebih baik dari menuduh..http://emo.huhiho.com mature la za oiii....

8 virus attack:

Matt berkata...

be original..thats more important :)

zAzZa berkata...

yup..thats right..(^_^)

Syasya Imani berkata...

cantik banner baru ni..
:D

zAzZa berkata...

syasya imani:tq2..buat pkul2 pg smlm..huhu~

tehr berkata...

apa ada pada nama
yang penting isinya
penting lagi isi hati tuannya

jijie berkata...

biar org kata kite budak hingusan tepi jalan, asalkan originality tu dtg dari kite...
haih~

zAzZa berkata...

hahaha~sbb org yg kata mcm tu tak penah merase jd budak hingusan la kot...duhh!

zAzZa berkata...

tehr: btul2..dgn bgga sy katakn..apa yg ditulis, itu la sy..(^_^)