new bloglist
new home new bloglist new bloglist

11 Mei, 2010

Home » » reunion ke?...::o_O::..

reunion ke?...::o_O::..


wahh~hari ni aku keluar dengan ex-schoolmate aku yang dah 5tahun tak jumpa.5tahun?bukan aku baru je tinggalkan sekolah 3tahun lalu ke? sebenarnya diorang sama sekolah dengan aku masa aku form 1 sampai form 3..sebelum ke sekolah agama..lala~
memang sangat lama kami tak jumpa, perjumpaan tadi takde la best pun sebab kitorang bertiga je.kalau ramai mungkin meriah sikit. kalau dengan diorang tu memang la best duk cerita pasal budak sekolah, yang tu kat mana sekarang, yang ni kat mana sekarang..agak senyap aku masa diorang berbual pasal classmate diorang masa form 5 tu..bukan aku tak kenal tapi aku tak berapa nak kenal.huhu~
nak buat macam mana kan..dah aku pindah form4 kalau tak memang dah boleh masuk campur dah..
so, aku duk sebelah diorang buat muka paham apa yang diorang cakap..diorang gelak aku gelak..kadang-kadang diorang tak gelak aku terlepas pulak gelak depan diorang..malu betul~~
kitorang tak jalan mana pun, just jalan-jalan kat jaya jusco yang baru saja buka berdekatan dengan melaka sentral..panas terik sanggup kami redahi..huhu~
tak lama pun pertemuan kami, jalan, shopping, diorang berbual, aku senyap, diorang gelak,aku gelak sekali, tapi tiba-tiba pulak aku tergelak diorang senyap..sebab buat-buat paham kn..banyak kali malukan diri..huhu~
pukul 3 makan kat mcD..ok, masa ni aku suka sebab aku dah kelaparan dari pagi tak makan..huwaaa~
aku orang pertama yang habiskan makanan..tu pun nak bagitau..hihi~
then pergi tunggu bus..sebelum aku naik bus tu sempat kitorang berlensa..nak buat kenangan..hehe~

yana dan paza promot penumbuh gigi yang dibeli khas untuk anak buah paza..nyonyot le korang sampai keluar gigi baru..hihi~

sebelum aku balik, yana telah belanja kami tisu sorang satu..yay!!

p/s takpe lah bukan selalu pun jumpa diorang, walaupun aku tak cakap sangat, walaupun kena tunggu diorang berjam-jam..takpe-takpe aku boleh sabar..aku tak kisah pun pasal kalau kawan-kawan ni..bukan selalu pun tunggu sorang-sorang kat melaka sentral tu..huhu~

 saat-saat bosan melayan mereka ber-shopping..huhu~

6 virus attack:

Matt berkata...

aku di melaka sentral pagi tadi..

zAzZa berkata...

yeke??xnmpk pun..huhu~

Aidi-Safuan berkata...

hahaha..tuh la. lain kali kalau tak paham, senyap jer. nak gak sebok layan orang lain nyer story. ish2...

zAzZa berkata...

aidi-safuan:hbs tu xkn nk duk diam je..huhu~nati diorg kta sy xwujud plak kt situ..huhu~

ain nadzirah berkata...

beshnyer..wat reunion..huu

zAzZa berkata...

ain_nadzirah: best jugak..tp kalo buat ramai2 msti lg best..huhu~