new bloglist
new home new bloglist new bloglist

13 Mei, 2010

Home » » kartun DiSnEy ChAnNeL...:::(^_^)v:::...

kartun DiSnEy ChAnNeL...:::(^_^)v:::...


ok, kali ni aku terasa nak buat review pasal kartun pulak..sebab petang tadi aku tengok kartun..hihi~dah tak buat apa kan so tengok je la TV..TV pulak keluar cerita ntah apa-apa, semua cerita yang tak boleh buat aku hilang bosan..disebabkan aku sorang je pun kat depan TV tu aku pun buka la disney channel..lala~
lepas satu cerita ke cerita yang lain aku tengok channel tersebut..mula-mula Oggy and the cockroaches pastu pucca pulak last sekali sebelum aku tukar channel lain aku sempat tengok mr.bean animated series..huhu~

oggy and the cockroaches
korang mesti dah mahir sangat dengan cerita kartun ni kan..kalau tak si oggy yang kena kacau dek lipas tiga ekor tu mesti jack yang kena..kesian aku tengok si oggy dan jack yang asyik dibuli di rumah sendiri.tapi kalau lipas-lipas tu takde sunyi pulak rumah si oggy..huhu~tak paham tak paham..nasib baik lipas, cicak or segala binatang yang ada kat rumah aku ni tak macam lipas tiga ekor tu kalau tak, tak pasal-pasal kitorang sekeluarga jadi nomad..huhu~




pucca
bagi penggemar cerita kartun pucca ni, korang perasan tak yang si pucca dan garu buah hatinya tu je yang tak bercakap dalam cerita ni..watak ni hanya membuat aksi dan emosi saja.seolah-olah watak lain yang menerangkan apa yang watak pucca dan garu ingin sampaikan..watak bisu la kot diorang ni..
tapi aku suka tengok pucca bila nampak garu.hihi~comel kot.. terus cium garu tak boleh blah k..dengan paksaan pulak tu..huhu~kesian garu...




mr.bean the animated series
ermm..takde apa yang menarik yang cakap pasal kartun ni.sebab aku tak berapa nak suka tengok mr.bean.dan disebabkan cerita kartun ni jugak la aku tukar channel..huhu~



aku memang suka tengok kartun, dah macam budak kecik pulak kan.tak pasal-pasal aku yang join anak-anak aku nanti tengok kartun..ke anak-anak aku yang join aku tengok kartun??huhu~

p/s tadi tengok the losers..best best aku recommend kat korang pegi la tengok cerita tu..hehe~
http://emo.huhiho.com 
adeh~baru nak buat aksi panjat memanjat macam the losers tadi..huhu~

2 virus attack:

ain nadzirah berkata...

cat&dog pon besh gak..
spongebob pungg bole..
pocoyo punn okey..
(eh2..mcm nk wat snarai katun plak kat sni..)=p

zAzZa berkata...

ain_nadzirah: spongebob ok kot bez gak,catdog ermm..ok kot..pocoyo..errr...xpenah tgk..lalala~