new bloglist
new home new bloglist new bloglist

08 Mei, 2010

Home » » erkkk!!...banyaknya kawan kau kat facebook..o_O

erkkk!!...banyaknya kawan kau kat facebook..o_O


mood aku ketika ini

aku pasti hampir semua yang sudi baca blog aku ni ada facebook atau bahasa kampung aku mukabuku..
kenapa aku nak cerita pasal facebook?
mr.raksasa pernah tegur aku,
"ramai gile friend kat facebook gransazer,sape je diorang tu?kenal ke?"
perbualan di alam maya..takdenye raksasa nak panggil aku gransazer...
ekceli, yang ramai-ramai kat facebook aku tu kebanyakannya aku kenal..
maklumlah, sekolah rendah aku ada dua, sekolah menengah pun dua..
pastu kawan-kawan kat matrik lagi, micet, member kursus yang aku pernah pergi..
ikutkan semua aku kenal tapi takde la kenal betul..just pernah jumpa..
tu yang aku add la..ada jugak yang aku main confirm je..http://emo.huhiho.com
tapi banyak-banyak tu pun bukan aku add then biar camtu bak kata orang hanya nak banyakkan kawan..
no..no..no..
aku pergi jugak profile diorang komen walaupun diorang tak layan.http://emo.huhiho.com
kata facebook, tempat cari kawan takkan add then senyap je kot..
yang aku main confirm tu pulak..err...
sebelum ni agak rancak jugak aku main confirm..tapi sekarang lepas ditegur mr.raksasa dan ada 1 kejadian..
kejadian yang membuatkan aku marah+malu+dimarahi..
sob..sob..
lepas kejadian tu aku tak add orang dah..confirm pun tengok dulu..
taknak kena fire bertubi-tubi oleh raksasa lagi..huhu~http://emo.huhiho.com
tapi baru-baru ni aku remove friend yang yang mencurigakan dan tak kenal dari friend list facebook aku..
takut~~
taknak jadi macam sebelum ni....huhu~ 
so, korang yang ramai kawan kat facebook tu kalau boleh kenal semua eh..jangan main confirm macam aku..
berjaga-jaga dari sekarang..

p/s aku dah mula rasa malas nak main facebook..http://emo.huhiho.com




2 virus attack:

rossa alina berkata...

haaa...samelah kes kite ni erk??

kalau de org yg tbe2 serang kan,just ckp terima kasih je..nti dier yg sakit ati..

hahahahaha...

padan muka sama manusia tu.. ;p

zAzZa berkata...

btul2..hehe~
jap2..nak berterima kasih sat kt org tu....hoho~