new bloglist
new home new bloglist new bloglist

09 Mei, 2010

Home » , » CN BLUE??kenapa aku baru tahu?? T_T

CN BLUE??kenapa aku baru tahu?? T_T

bila dah start chat dengan ex-roomate macam-macam benda keluar..banyak sangat topik perbualan kami,dan sememangnya ex-roomate aku tu merupakan kipas susah nak mati artis korea..

 sori la cik nany eh..aku curik kau punya gambar kat facebook..hihi~

dia jugak yang ajar aku minat korea ni..huhu~
setiap kali kalau tengok video klip artis korea terutamanya DBSK mesti dia orang pertama yang menjerit.kalau jerit sikit-sikit takpe jugak..ni jerit macam jumpa depan mata..kadang-kadang tu aku terpaksa tutup telinga kalau dia mula menjerit..huhu~
bingit!!

 DBSK..(^_^)

tapi lama-lama bila aku dah start minat korea,aku jadi macam dia pulak..menjerit setiap kali tengok video klip terutamanya masa tae yang buat persembahan..
sampai nak terkeluar anak tekak aku jerit..
so semalam setelah lama tak contact dia baru la kami chat..dia kenalkan aku dengan kumpulan baru..errr...takde la baru pun, aku yang ketinggalan..
cn blue..

 CN BLUE...(^_^)

dia sempat cakap dengan aku;
"ya Allah za!!!kau dah tertinggal!!"
huhu~
ok, aku tahu sejak kau berpisah dengan aku kegilaan aku dengan dunia artis korea ni makin hilang..kau kena contact aku selalu la nani..huhu~
setelah aku google dan dengar lagu cn blue ni..erm...
jap2 dengar lagi tak puas hati pulak..
erm?.....
suka!!!
ok, lepas ni nak download video klip diorang pulak..hehe~
takpe-takpe walau minat macam mana pun aku dengan cn blue tu aku takkan curang dengan big bang...hihi~

 BIG BANG..(^_^)v

p/s jangan layan aku sangat nanti menjadi-jadi pulak...huhu~

3 virus attack:

Syasya Imani berkata...

sya pon suka DBSK zaza
haha..~~

zAzZa berkata...

syasya: haha~bleh knl dgn kwn zaza, nani..
zaza minat jgk DBSK..(^_^)

Matt berkata...

cn blue?? dulu tiap2 ari dgr, anak sedara duk pasang ulang2 tanpa jemu huhu..dia pon minat giler big bang, leh la geng sama aza..