new bloglist
new home new bloglist new bloglist

19 Mei, 2010

Home » » cN bLuE lagi??!!...::(-_-")::...

cN bLuE lagi??!!...::(-_-")::...




lihatlah apa yang dah jadi dengan aku..huhu~
sekarang virus cn blue mula menularkan kat badan aku..
oh!tidakk!!
apa yang aku perlu buat?sampai dekstop aku pun telah dihiasi dengan gambar lee jong hyun member cn blue..huhu~http://emo.huhiho.com
apa nak jadi dengan aku ni..setiap kali buka laptop mesti lagu cn blue yang kedengaran..nak buat macam mana dah lagu diorang best..huhu~
terutamanya lagu one of a kind..bila part lee jong hyun tu terase macam dia nyanyikan untuk aku pulak..hehe~terlebih sudah!..
jom layan lagi video diorang..hihi~


love-cn blue semestinya!hehe~

p/s aku dah berjaya sebarkan virus aku ni kat kipas susah nak mati SS501..hehe~http://emo.huhiho.com

0 virus attack: