new bloglist
new home new bloglist new bloglist

02 Mei, 2010

Home » » aku nak update jugak!!...

aku nak update jugak!!...


arrgh!!rindu gila kat blog ni....
huhu~
ahh!!tak kira,tak kira nak update jugak..nak lepaskan rindu..huhu~
walau entri sket pun..aku nak update gak!!

dah lama da aku nak update blog ni tapi disebabkan aku sedang dalam mood exam terpaksa la aku batalkan niat aku untuk update blog gransazer ni..
tapi mood yang kononnya mood study ni tak tentu study je..huhu~
banyak je iklan-iklan yang aku buka...terutamanya facebook..
blog kesayangan ni jugak jadi tumpuan aku..
walaupun aku tak update encik blog yang ensem ni, ada banyak gak aku buat perubahan kat blog ni...
poyo je cakap taknak update tapi banner tukar, background tukar..huhu~
ni pun jadi iklan-iklan aku sambil study..sambil ke kalau asyik ngadap laptop??huhu~
 takpe orang kata tu nak hilangkan tension skejap..
memang tak dapat dinafikan aku tension ngadap buku dan mini projek yang baru saje selesai..
selesai dan menyakitkan hati! 
taknak ingat mini projek lagi!biarkan ia pergi dari kepala otak aku ni...huhu~
ok, kata nak update sikit je tapi macam makin panjang aku tengok...
mungkin ni saje entriku kali ni..huhu~
lepas exam nanti siapla....
setiap sejam hari aku update!

thanks kepada semua yang sudi melawat blog aku yang sudah gelap ni...(^_^)

11 virus attack:

Ries Lee berkata...

gambar header macam tengah termenung cari idea. memang kena.

apa2 pun blog ni tak lah segelab blog akak dia.

zAzZa berkata...

memang saje letak gambar cmtu..bagi kena dengan tajuk blog..

ye, btul!blog ni masih ada chya..hehe~

Aidi-Safuan berkata...

encik blog yang ensem? la, blog nih jantan ke? ingatkan pompuan...

zAzZa berkata...

blog ni khunsa sbnrnye...huhu~
blog ni mr. raksasa kedua sy..

Aidi-Safuan berkata...

owh. mr raksasa pertama sape plak?

jijie berkata...

eleh..tak lama lagi bertukar lagi le tu..percaya la~

zAzZa berkata...

aidi-safuan: ada la..sshh...xbleh bgtau..hihi~

jijie: jeles la tu..huhu~jeles sbb org byk kali transform kn kn??

jijie berkata...

bukan jeles...kekaguman..haha..rajin na

zAzZa berkata...

jijie: huhu~terlalu rajin di saat-saat genting..

Aidi-Safuan berkata...

kenapa tak bole bagitau plak?

zAzZa berkata...

aidi-safuan:ade la..huhu~segan pun kalo nk bgtau..