new bloglist
new home new bloglist new bloglist

13 Mei, 2010

Home » » ada apa dengan MySpAce?....:::o_O:::....

ada apa dengan MySpAce?....:::o_O:::....

tiba-tiba aku terasa nak buka myspace setelah sekian lama aku tak buka.sebenarnya sebab entri sebelum ni.tu yang terfikir pasal myspace,kalau tak takde nye..http://emo.huhiho.combuka je nampak ada 1 mail.ntah tak tahu sape, aku pun malas nak tengok apa isi mail tu..

 warna hitam tetap menjadi pojaan hatiku..hikhik~

saje nak lawat profile myspace, dah memang takde keje kan..huhu~sila tengok status ku di atas, dari bulan januari aku buat tu.sehari selepas birthday aku..lala~status pun ntah apa-apa..aku pun tak tahu la kenapa aku buat akaun myspace dulu.kalau friendster mungkin ada jugak alasan kawan-kawan sekolah aku duk aktif friendster sebab tu aku buat.tapi myspace?erm..takde la ramai sangat kawan-kawan aku yang ada myspace..kakak aku pun takde myspace, selalunya benda-benda macam ni aku dipengaruh oleh kakak aku sendiri.kenapa ek??http://emo.huhiho.comadik aku kot..dia aktif jugak ber-myspace ni.
aku rasa lepas ni nak delete la akaun myspace.takde apa pun aku tengok.nak kata aku main game, facebook punya game pun aku tak main..tapi aku tengok kawan-kawan kat myspace aku tu macam aktif selalu je..huhu~apa yang menariknya dengan myspace ek?aku masih lagi blur..huhu~apa kelebihan myspace daripada facebook dan friendster?erm..mungkin profile kat myspace lebih detail sampai tinggi, body type pengguna dinyatakan sekali..lala~http://emo.huhiho.com

p/s aku rase friendster pun sudah semakin pelik..adehh~

3 virus attack:

ain nadzirah berkata...

samelah kite!!
hoho..dah lame jugakk x bkak inchik myspace.

jijie berkata...

oit..penah ada la..tapi da tutup acc. hoho... myspace xberapa kene dengan jiwa den~

zAzZa berkata...

ain nadzirah:yeke..huhu~zaza dah tutup dah pun akaun myspace tu..mls nk buka lg..
jijie: alah. ksimpulannya skrg mmg xde kn??lala~