new bloglist
new home new bloglist new bloglist

06 Mac, 2010

Home » » ari untuk menjerit...aaaaaaa!!!!!!......

ari untuk menjerit...aaaaaaa!!!!!!......

agak lama aku tak update blog ni..
asyik busy je dengan assignment yang banyak...
test yang menimbun...
mini projek yang berlambak...
apa lagi ek??hihi~
tapi aku ada masa je nak bersukaria dengan kawan-kawan aku...

lepas minggu yang penuh test kitorang pegi release tension kt te
mpat yang paling sesuai untuk menjerit...


GENTING HIGHLANDS



sampai terus gi melantak... memang mahal kat atas tu..huhu~
nasib baik aku takde niat nak shopping situ.. (KFC genting...)




lepas puas mengeringkan tekak dan cubaan untuk mengeluarkan anak tekak...
sue: za, pe yg ko pandang tu?
aku: aku tengah tengok mase depan ni..
sue: boleh nampak ke?
aku: errkkkk.... tiru je aksi aku..jap lagi nampak le tu..
sue: ok aku try..



ni la kalau aku da start lapar + ngantuk...takde keje la tu...huhu~



sebelum balik singgah jap kat snow world..sejuk gile, sampai keras mulut aku..susah nak berkata-kata...huhu~



last but not least

....

....

....

....

....


gambar yang paling aku tak suka...

....

....

....

....

....


tapi nak kongsi gak..

....

....

....

....

....


sesi mengeringkn tekak...

....

....

....

....

....


dan cubaan mengeluarkan anak tekak...

....

....

....

....

....






ayyark!!...

p/s muka aku tersenyum puas naik corkscrew walaupun orang lain duk menjerit sampai nak gabak mulut..hehe~










nak try masuk contest la..hihi~


13 virus attack:

nick irfan berkata...

wah! bestnyer genting highland ker? seronok plak tgk akak main slji mcm negeri omputh plak? heheh ape2 pun have a nice day!!! mmg gayat kabel car tu.... last sekali arghhh!!! roller coster menyeramkan......

Matt berkata...

bestnya dia bersuka-ria, lain kali ajak la aku sekali heheh ^_^

niny berkata...

wah, rindu2 sama genting highland. wah, sempat naik corkscrew tu eh? syabas! :)

zAzZa berkata...

nick irfan: mmg cuak pn naik roller coster..sblm naik lg da terase cuak..tp sbb lama sgt tggu rase cuak trus hilang...huhu~jap2..knp pggl 'akak'??bkn kite sebaye ke??huhu~
matt: lorh, mase aku gi tu ko kn kt ganu lg..cmne plak nk ajak..huhu~

zAzZa berkata...

niny: haha~ tp tu la xsempat naik super shot...xbka.. ceh~ckp mcm sggup je nk naik super shot tu..hihi~

zAzZa berkata...

att: sori ade 1gmbr aku terpkse delete dr entri ni sbb ade pihak yg xsuke..hrp maaf..

Matt berkata...

x pe. len kali lah :)

gO mi NaM berkata...

beshnye dpt jerit ilang tekanan..tp time tu jje kan release..pastu ngadap semen tension balik

zAzZa berkata...

go mi nam: tu dah semestinye..huhu~xpe la skurg2nye lpas tu kurg sket tekanan...

kersani berkata...

this is real nice!

:D

zAzZa berkata...

kersani: tq! >.<

Matt berkata...

zaza, jom join contest, letak contest banner kat post ko nih, tu jer :)

DaHLia berkata...

ermmm takutttnya naik tuuu...