new bloglist
new home new bloglist new bloglist

10 Februari, 2010

Home » » snap!snap!...

snap!snap!...


ni la jadinya kalau lab kimia organik yang mengambil masa yang sangat lama hanya untuk 1kumpulan.
masing-masing dah tak senang duduk.
ada yang duk berbual, ada yang menunggu giliran untuk analyze result, ada yang sibuk bergambar walaupun depan technician..
nasib baik technician sporting..kalau tak dengan handphone kau kena baling ke dalam waste container..huhu~

kumpulan aku yang duk tunggu result..lama kot...
masing-masing senyum tak ikhlas..hehe~



macam doktor tak?haha~tapi jangan tertipu aku bukan bakal doktor k...
tak layak pun nak jadi doktor..tapi berkaitan dengan bio jugak..ehehe~



kak nadia..tempat aku dapatkan khidmat fotostat dan printer..dia ada printer canggih, 3 in 1 kot...aku tak mampu..huhu~

sape yang paling comel??!!....hehe~

p/s ni la akibatnya kalau dah terlalu gila bergambar..dalam lab pun boleh..hehe~

10 virus attack:

NICK IRFAN berkata...

sempat lagi bergambar dlm lab? hehe ape2 pun gudluck semoga berjaya dlam course yg awk ambil.. amin...

zAzZa berkata...

amin..
thanks..gud luck untuk awk jgk..

YUN berkata...

la....ni org suh blaja kimia, diorg blaja bergambo...huhuhu
sabo je le

zAzZa berkata...

yun:ni la namanye modelling di lab kimia...hehe~

jijie berkata...

ni namanya GIBAR..
(gila gambar)...hahaha

ko pakai kamera hp ko ke?
awat macam terang jek..

zAzZa berkata...

jijie: biase la hp canggih tp kuat merajuk ni mmg camtu...gmbr sentiase terang..hehe..xpyh nk mintk tlg org temankan ble hp br..n xpyh nk berebut2 kamera dgn bdk kecik..haha

apeqchan berkata...

dulu pun slalu buat jugak..
hehehehe....
cik nuff tito

zAzZa berkata...

apeqchan:yeke?hehe..cik nuff mmg ske tito pn..huhu

Matt berkata...

awakla yg paling comey huhu ;)

zAzZa berkata...

matt:erkk...alamak, terkembang suda..huhu~tq..