new bloglist
new home new bloglist new bloglist

18 Februari, 2010

Home » » one piece!peace no war..

one piece!peace no war..


takde ape pun dengan gambar ni.
aku hanya nak bagitau yang aku sedang berusaha untuk men-download cite one piece ni...
huhu~
doakan kejayaan aku..

p/s ermm..lepas ni nak download cite apa plak ek?

3 virus attack:

Matt berkata...

aiks peliknya,rasenye aku dah komen tadi, hmm sesat kat lain kot.

kalo ko x de lagi, donlod a detektif conan, best giler lyn. episod 564 tp x abih2 lagi, byk gile siot, kalo nak, aku tau nak dpt kat ne ^_^

zAzZa berkata...

yeke??mane2?

Matt berkata...

ym je kalo nak tau -_^