new bloglist
new home new bloglist new bloglist

19 Februari, 2010

Home » » ...bosan...

...bosan...


bila kebosanan melanda macam-macam keje pelik aku buat..
assignment tak siap lagi ni.
mood belum sampai untuk buat assignment..
online pun dah bosan..
so apa aku nak buat?
tengok tv cite tak best..
nak update blog takde idea..
sesuai betul dengan nama blog ni..
blogwalking?
buat aku lapar..
(ramai plak blogger yang letak gambar makanan dalam blog.)
huhu~
pegi makan lagi bagus..
pastu amek mood nak buat assignment..

p/s maaf entri ku kali ni membosankan...sebab aku pun sedang bosan..

4 virus attack:

Matt berkata...

bosan ke? jom donlod latest episod conan kat http://anime.dctp.ws , kalo eps lama2 tu kita diskus dlm ym la..

Ries Lee berkata...

nak donlod anime..
donlod kat http://www.realitylapse.com..
semua anime arus perdana ader..
selamat maju jaya..

zAzZa berkata...

aku cam knl je yg wane ijo ni..
erkk..otroman rupanye..
da jd katak ijo ke??hahaha~

Matt berkata...

pasangla shoutbox, nak menjerit nih!! @_@