new bloglist
new home new bloglist new bloglist

12 Februari, 2010

Home » » aku plagiat cik peggton lg..ish2..

aku plagiat cik peggton lg..ish2..

"long, katak ni cam dah nyawa-nyawa ikan dah aja tengok. taknak buat treatment ke?"
 
aku tau pertanyaan aku tu nampak sengal, tapi aku memang kesiankan encik katak yang dah terlantar atas dashboard keta kakak aku. macam kena dera pun ada gak..
huhu~
puas aku betulkan posisi kedudukan encik katak tersebut.tapi tetap sama.
nak tergolek je kejenye.


"dah le tu ja, katak tu memang degil.saje nak buat muka kesian.kononnya aku le yang dera dia.padahal dia yang taknak duk diam,"


katak hijau kaklong aku..*sunbathing..sunbathing...* bak kata otromantaro..

p/s aku dah jd plagiat sejati ni..tak salah kot plagiat kaklong sendiri..huhu~
encik katak kata..*tak salah..tak salah..*


2 virus attack:

Ries Lee berkata...

prihatin betul tuan blog ni kat katak ijo tu...

zAzZa berkata...

haha~mesti la...