new bloglist
new home new bloglist new bloglist

27 Januari, 2010

Home » » jalan-jalan makan tempe...

jalan-jalan makan tempe...

"Why should I feel ashamed?
Feeling guilty at the mention of your name
Here we are again
It’s nearly perfect"


menjerit-jerit aku nyanyikan lagu pixie lott mama do dengan kaklong.
terutama sekali rangkap kat atas ni.
memang ada kena mengena dengan kaklong pun.
tapi bukan yang aku nak cerita untuk entri kali ni.

weekend yang lalu adalah hari aku bersama kaklong.
dari hari jumaat sampai la ahad, kitorang asyik bersama je.
lagipun memang birthday dia ari sabtu yang lepas.

ari sabtu tu kalong dia datang.
memang dia dah bagitau nak datang micet tapi takde pulak bagitau aku nak ajak aku pegi mane.
sampai-sampai je kat micet dia ajak aku pegi KL.
aku pun ok je la.
duit mara pun da masuk.
huhu
lagipun dah lama kitorang tak jumpa makcik kitorang kat pantai dalam tu.
terutama sekali anak dia yang kami panggil 'adik'.

kat KL tak pegi mane pun.
sampai je terus pegi jumpa kawan kaklong aku kat mines.
then baru la pegi rumah makcik aku.
tak boleh blah kitorang tersesat.


'haish, kaklong kata tau jalan kat KL ni..huhu'


tak sampai sehari pun kitorang pegi KL.
ahad pagi tu kitorang berangkat pulang.
kononnya kitorang nak shopping kat KL,
takde pun.
jalan-jalan tengok-tengok je la.
huhu~
takde ape pun nak beli.



muka bahagia on the way nak balik melaka...



muka poyo kaklong drive si blacky..


ni air ape ni?...


adik yang sedang excited gambarnya diambil..
 
"kak ja, kak ja..adik nak amik gambar" habis la laptop aku....huhu~

psst~ kaklong!bile nak main lumba lari sambil pas baton..haha~

p/s entri yang takde kena mengena dengan tajuk..hehe~

5 virus attack:

jijie berkata...

tempe pun tempe la...
agak2 ade bape juta rakyat malaysia dengan shawl tersebut?
menjadi tanda tanya...
nasib baik tak jumpa..
kalau tak orang tu akan kata,
'aiseh! sekilang pulak!'

zAzZa berkata...

slh tu..
korang patut ckp..
alamak aih..sama la plak..
ko beli bape..kite tgk sape punye lg mahal..haha~

jijie berkata...

pastu kene tanya la beli katne...

'dua singgit... dua singgitt!!'

xde kaitan...

haha~

zAzZa berkata...

haha~
blog aku da mcm blog kutuk mengutuk la plak...bleh x aja gne ayat ni...
cam haram...haha~
aja kn plagiat sejati...

jijie berkata...

ape kata ayat dan kata2 tersebut dikomersialkan lagi..
supaya ko menjadi peniru yang berjaya..