new bloglist
new home new bloglist new bloglist

29 Jun, 2009

Home » » gambar apa tu?!

gambar apa tu?!




pagi tadi,setelah pulang dari medical check up aku terus membuka komputer untuk ber'online'..
apa lagi aku buat kalo bukan men'download' lagu-lagu kumpulan favorite ku..
big bang..

sedang aku mencari-cari file yang selesai di'download' aku terjumpa satu folder yang bertulis, gambar..
hati menjadi curious untuk mengetahui gambar apakah yang dimaksudkan..

aku mula klik ke folder tersebut..

...
..

tak ada apa pun..
hanyalah gambar kami 4 beradik masa kecil..
(hehe.. saje nak buat saspen..)

tapi gambar-gambar tersebut tak jelas kerana ianya diambil dari gambar yang sudah sedia ada..

ni kaklong dan abang aku..mereka sedang menyanyikan lagu favorite mereka isabella (hehe..)


kite ada bunga api.. (sape la budak ni..huhu..)


ni adik aku yang paling kecik.. (jari cicak..huhu..)

p/s hehe... kebosanan tahap gaban..
terus bersemangat!!

1 virus attack:

atan berkata...

ooooooooooo......