new bloglist
new home new bloglist new bloglist

02 Jun, 2011

Home » » confession budak 14 tahun.

confession budak 14 tahun.

Salam 'alaik...
setelah menaip perkataan yang tak dijangka seorang budak sekolah boleh keluarkan, beliau berjaya jadi top hashtag trends kat twitter. nama den pun tak pernah jadi trend.


beliau masih kecik dan taktahu betapa kejamnya dunia sebab tu main belasah je taip macam tu. tak boleh nak salahkan sape-sape kalau parents dia baca pun sure mereka pun sedih dengan kata-kata yang amat memeranjatkan dunia itu.


ihsan google imej

taylor swift. wow! gojess!.. ok, gambar takde kaitan dengan tajuk entri.


inilah akibatnya kalau
anak dah celik IT 'sangat'..

12 virus attack:

Chempaka Sari berkata...

ape benda tu tak paham? terangkan plz...

cik zaza berkata...

@Chempaka Sari kalau anda aktif twitter mungkin anda tahu. ;) try google #adindaevans

Kashikaariri berkata...

@cik zaza

i've read her blog -.-'
she's to small to tell everyone psl bda tuh..memalukan..huhu..

cik zaza berkata...

@Kashikaariri sangat memalukan.baru 14tahun dah berani cakap2 macam tu.open minded sangat..

Kazen berkata...

aik unggu jugak nampaknye....haha

pape pun budak tu memang xkenal dunia ag....pemikiran sempit

cik zaza berkata...

@Kazen nak buat macam mana bro, ungun dah sebati dgn hidup aku.haha..

dia belum kenal dunia internet yg sbnr..

HEROICzero berkata...

no komen. baru hari tu aku buka blog dia, ade 13++ komen. sekarang, dh 200, 300 komen?

gila. diorg maki budak2 macam tu. tak memasal dia stress, bunuh diri kang.

Botak berkata...

pasni nak buat entri pengakuan yg aku ni......
mesti jadi trending topic kat twitter nanti.,
wahahahaha... :))

cik zaza berkata...

@HEROICzero tak pasal2 masuk paper pasal budak 14tahun bunuh diri sebab internet pulak..

cik zaza berkata...

@Botak yg ko ni apa???hahaha..kalau berani buatlah..

dott berkata...

oh adinda evas >.<
follow sini :D

cik zaza berkata...

@dott ;)