new bloglist
new home new bloglist new bloglist

26 Mei, 2011

Home » » i'll be there

i'll be there

Salam 'alaik..
dari semalam aku dok dengar lagu taeyang.macam jakun pulak baru dengar lagu ni padahal lagu ni dah release tahun lepas lagi. tak payah tengok video klip dia korang dengar lagu je, video klip ada permandangan yang tak berapa nak best untuk ditonton.


ye, kalau takde video korang tak dapat tengok taeyang yang bermata sepet dengan tarian beliau yang boleh mencairkan mana-mana gadis. ok, fine aku nak cakap badan dia sebenarnya. *gatal minah ni! 


Photobucket




idea-idea menarik
sudah lesap..
pernah ke ada?

0 virus attack: