new bloglist
new home new bloglist new bloglist

24 April, 2011

Home » » study le sangat!

study le sangat!

salam..
takde mood ber-online. *penipu! tapi twitter hari ni berpuluh jugak aku update. pfft! kemalasan melanda terutama pabila study week menjelma. rajin le sikit, carry mark dah lah macam hape. takkan lah kau nak extend aza oii.. 

buku fundamentals of biochemistry dari semalam menemankan aku tidur dan sekarang buku tersebut berada di depanku. tapi mataku tak henti-henti tengok laptop. nak kata busy online tak jugak. apa aku buat dari tadi?! membuang masa dengan menonton cerita kartun. aigoo..

bajet lah tweet macam-macam.

"bosannya.."
"taktahu nak buat apa,"
"nak buat assignment,"

tapi.. takde pun. masaku terbuang macam tu je. bila aku nak serius ni?! tension lah tengok keadaan aku ni. suruh study taknak, pastu kata bosan bagai. tv terpasang dari pagi tengok pun tak jugak. arghh!!..

gmbar takde kena mengena dengan aku. [ihsan google imej]


terbuka, ternampak dan terbaca kat fb
ada orang kutuk blogger feymes
kalau blogger tu nampak kompem
follower fanatik dia serang.
attack!!huhu..

4 virus attack:

BuDaK PeGheLiH berkata...

gud luck year awk utk exam.. :)

udah2 ler tu tgk kartun.. pi study pi.. :p

HEROICzero berkata...

hehehehe. keje aku semua dah siap. tunggu nak final jek neh. =D

study week minggu depan adalah week untuk bermalas2an!

cik zaza berkata...

@BuDaK PeGheLiH hehe..thanks.. tgk kartun lg best..

cik zaza berkata...

@HEROICzero pe mls2?study2..huhu.. fine, keje aku belum siap lg....